Kom spelen! 

Klik hier om je aan te melden

Scoutinggroep 'De Ooievaars' beschikt over een enthousiast en professioneel leidingteam dat elk week weer een uitdagend programma voor de leden verzorgd. Hieronder staat ons leidingteam, ingedeeld per speltak waaraan zij leiding of begeleiding geven.

De Bevers

Het leidingteam van de Bevers bestaat uit Jolanda en Renske.
Jolanda is een de teamleidster van de groep die veel uitdaging zoekt en de Bevers echt aan het werken kan zetten.
Renske is het zorgzame leidingtype en altijd bezig om de Bevers een plezierige opkomst te geven. Samen zorgen Jolanda en Renske voor plezierige opkomsten in een rustige sfeer, waar de jonge kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn.

De Welpen

De Welpen hebben als leiding Cobie en Denise. De Welpen werken met het thema 'Junglebook' en de leiding zijn allemaal een figuur uit dit verhaal.
Cobie wordt als teamleidster ook wel Akela genoemd. Dit is de oude, wijze wolf dier overal een antwoord op weet. Elke opkomst weet ze dan ook weer met een leuk programma te komen.
Denise is Rashka, de moederwolf. Door haar werk als dierenarts weet zij de kinderen veel te vertellen over het dierenrijk. Ook weet Denise elke opkomst weer voor de vrolijke noot te zorgen.

De Scouts

De Scouts hebben als Leiding Jeroen.
Jeroen geeft de kinderen vrijheid om met elkaar te spelen en te ravotten. Van scoutingtechnieken zoals knopen weet hij erg veel af.

De Explorers

De Explorers hebben geen leiding meer zoals de jongere groepen, maar begeleiding. De Explorers worden begeleid in het maken en uitvoeren van uitdagende programma's. Wouter en Lysanne zijn op dit moment de begeleiding van deze speltak.
Wouter is de teambegeleider en al sinds de oprichting van de Explorergroep 'Climax' in 2009 betrokken bij de groep. Hij zorgt ervoor dat de groep productief bezig is, maar vooral plezier heeft.
Lysanne is begeleiding bij de Explorers. Zij stimuleert de groep om hun taken op tijd en goed voor te bereiden. Ook helpt zij Wouter met allerlei zaken, die geregeld moeten worden.

De Stam

De Stam heeft geen leiding, hier wordt gezamenlijk besloten wat er tijdens de opkomsten gaat gebeuren.

Steun ons